• KARİANDA BUTİK OTEL GÖLTÜKBÜKÜ
    • Türkbükü Butik Otelleri Bodrum
    • BODRUM SİTESİ
    • Bodrum Sitesi, Bodrum İş Rehberi, Muğla Bodrum
    • Bodrum Sitesi
    • Bodrum ve Bodrum Firma, Sektör ve Esnaf Rehberi
    • Bodrum Sitesi
    • Bodrum Şehir Sitesi
  • https://www.facebook.com/Bodrumsitesicom-249004738913118/
BODRUM REHBERİ
Site Haritası

ANASAYFA


     Karianda Butik Otel Bodrum Türkbükü Butik Otelleri

   
Ürün Özellikleri
Türkbükü Butik Otelleri. Göltürkbükü Butik Otelleri Bodrum Muğla
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
KARİANDA BUTİK OTEL TÜRKBÜKÜ

Tükbükü Butik Otelleri
Bodrum Türkbükü Butik Otelleri



Telefon:
>Tıklayınız> 02523577302

>Tıklayınız>02523577303

GSM>Tıklayınız> 05332212131

Adres; Atatürk Cad. No: 134 
Göltürkbükü - Bodrum - Türkiye
   

Gölköy - Göltürkbükü - Karianda

Bodrum' un en eski yerleşim bölgelerinden biri Gölköy/Göltürkbükü , eski adıyla Karianda,

Köy girişinden itibaren görmeye başlayacağınız eski kilise, sarnıç ve kaya mezarları ile yol boyunca dikkatinizi çekecektir. Turizm konusunda gelişimine rağmen köy yaşantısını da içerisinde barındırmaya devam eden Gölköy hala bir noktada bakirliğini korumaktadır.

Karianda / Gölköy' ün eşsiz mavi ve temiz denizi sizleri kendine hayran bırakacak ve bu koyun en güzel köşelerinden birinde yer alan "KARIANDA BOUTIQUE HOTEL" sizler için her zaman hazır olacaktır.

Bir tatil düşleyin, düşleyin bütün yaşamın arkanızda kaldığını, mavi ve yeşilin birleştiği noktada hafif müzik nağmelerinin sizin etrafınızı sardığını ve eşsiz bir suya kendinizi günün her saati bıraktığınızı.

Düşleyin, Gece boyunca oturup içkinizi yudumlarken dağın ardından bir siluet olarak ayın doğduğunu ve fark edin dolunayın Karianda' da nasıl etkileyici olduğunu.

Bırakın hayat enerjisi tekrar içinize dolsun ve siz bu enerjiyle hayata tekrar sarılıp gülümseyin.




Karianda Restaurant

Karianda Hotel açık alanda 200, kapalı alanda 150 kişilik restaurantı ile sizlere kahvaltıdan akşam yemeğine, fast food undan gece yarısı eğlencelerine kadar geniş bir yelpazede her an hizmet sunmak için hazır tutulmaktadır.

Restaurant tamamen doğal ve rahat bir ortamda bulunmanız için yeşil ve mavinin uyumunu hissedeceğiniz bir şekilde inşaa edilmiş ve klasik otel ortamından uzak olmanız amaçlanmıştır.

Kahvaltıdan hemen sonra hizmet sunmaya başlayan fast food' da hamburger ve çeşitleri, pizza, sosisli sandviç, tost ve yazın sıcağında ihtiyaç duyacağınız soğuklukta tutulan meşrubatları ile ağız tadınıza layık olmaya çalışmaktadır.

Ayrıca akşam 5 çayı için haftanın her günü değişik kek ve ev yapımı börek çeşitleri ile hayır diyemeyeceğiniz bir menü hazırlanmıştır.

2004 yazından beri balık konusunda iddialı olan restaurantımız bunun dışında geniş bir yemek menüsü ile Gölköy' de haklı bir yer edinmiştir. Otelimizde kalın kalmayın, restaurantımızda günlük balıklarımızı ve kalamar dolmamızı tatmadan ayrılmayın.

Akşam saatlerinde hafif kokteyl, punch veya frozen margaritanızı yudumlarken çalan müzikler ile kendinizi iskelede dans ederken bulursanız şaşırmayın.

Veya yemekten önce aperatifinizi yudumlarken jazz dinlemenin sizin için zevkli olacağıda kaçınılmazdır.

Yemekten sonra ise bardaki latin, blues veya haftanın belirli günleri değişik aktiviteleri ile bar gecelerine katılabilirsiniz. Eğer şanslı iseniz Gölköy' den eşsiz bir dolunay doğuşu ile geceyi karşılar ve ardından havai fişek gösterileri ile yıllardır klasikleşmiş bir geceyi yaşama şansını elde etmiş olursunuz.

Her ne olursa olsun otel veya günlük misafirimiz olduğunuz sürece sizleri mükemmel bir şekilde ağırlayacağımıza emin olabilirsiniz.

Akşam saatlerinde frozen ikramlarımız ve eğlencelerimizle günün ışıklarının yavaş yavaş yok olduğu saatlerde sizin mutlu olmanız için yanınızdayız.





 
 
Talep Formu
İsim
E-Mail
Telefon
Adres
Mesaj